header_l
         
nederlands   english  
       
header_ro
overmij
portfolio
publicaties
niews
contact

nieuws1

Collectiepresentatie GomesFashion
Op donderdagavond 2 september 2010 houdt GomesFashion een modeshow in de Challenge 2.0, te Hoofddorp. Op deze avond showt de jonge ambitieuze ontwerpster haar collectie die speciaal gericht is op dames die tijdens de feestdagen 2010/2011 exclusief en origineel gekleed willen gaan. De presentatie van deze show is in handen van actrice Lauretta Gerards (o.a. bekend van de tv-serie Onderweg Naar Morgen).
Deze avond wordt een exclusieve LadiesNight specifiek gericht op dames in de leeftijdscatagorie tussen 20 en 40 jaar, maar ook dames en heren die buiten deze leeftijdscatagorie vallen zijn van harte welkom. Naast het feit dat GomesFashion naamsbekendheid hieruit wil halen, wil ze de gasten ook een “Feel-Good-Avond” laten beleven en de nieuwste trends op het gebied van Visagie, Hairstyling en Body-art meegeven. De collectiepresentatie wordt daarom ook aangevuld met zogenaamde TreatmentCorners. De TreatmentCorners bestaan uit Visagie (Danny-MUA), Hairstylisten (B&M BeautyBox) en Body-art (Kenji Tattoo). Zij zullen bij aanvang van de avond in workshopvorm demonstraties geven uit hun vakgebied. Alles gericht op de feestdagen 2010/2011.
Tijdens deze exclusieve avond kunnen er orders geplaatst worden. Daarna natuurlijk ook, maar de orders op deze avond kunnen nog speciaal naar wens worden aangepast en levert ook nogeens een aanzienlijke korting op.

De show is alleen toegankelijk voor gasten die een uitnodiging hebben ontvangen. De uitnodigingen worden verstrekt via “gastenlijstpunten” i.p.v verkooppunten. Op de website www.gomesfashion.com kun je zien welke dat zijn en hoe je aan je uitnodiging kunt komen.
© Danny MUA Website by Boyan Slat